در دنیای امروز که همه چیز حول محور اینترنت می چرخد و هر زور به تعداد فروشگاه های آنلاین افزوده شده و هر چیزی را که اراده کنید در این نوع فروشگاه ها خواهید یافت؛ از طرفی مخاطبان برای خرید کالاها و خدمات مورد نیازشان به جستجو در گوگل روی آورده اند؛ برای اینکه بتوانید میزان درآمدتان را افزایش داده و در دنیای آنلاین کسب اعتبار کنید، باید بتوانید به سوالهای مخاطب به خوبی و درستی پاسخ داده و توضیحات کاملی را در مورد محصولات خود ارائه دهید.
اینکه چند درصد از مخاطبان شما، تمامی توضیحات را مطالعه می کنند به طور کامل مشخص نیست اما بسیاری افراد هستند که زمان زیادی را در صفحات معرفی محصول صرف می کنند و به دنبال یافتن جواب های قانع کننده ای هستند که برای تائید خریدشان لازم دارند.
توضیح محصول در اصل اطلاعاتی است که شما به عنوان تولید کننده و یا فروشنده از ویژگی ها و مزایای محصول به صورت کاملا روشن و واضح به مشتری ارائه می دهید.
زمانیکه ماندگاری بیزنس شما و راه کسب درآمدتان بر پایه محصول و یا خدمات ارائه شده است؛ نوشتن توضیح محصول امری بسیاری حیاتی و مهم قلمداد می شود.
در نظر بگیرید بازدیدکننده به دنبال محصول خاصی به سایت شما مراجعه کرده اما جز یک سری عکس، هیچ اطلاعات فنی و خاصی از مزایا و ویژگیهای محصولات نمی بیند. در این شرایط چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ مطمئنا از وبسایت شما خارج خواهد شد و شاید هیچ زمان دیگری هم به سایت شما سر نزند. بدین ترتیب شما یک نرخ تبدیل را از دست خواهید داد و بنابراین افزایش فروشی هم نخواهید داشت.
دغدغه اصلی بازدیدکنندگان وبسایت ها، رفع نیاز و یا کسب یک دستاورد است. توضیح ویژگی ها یکی از موارد ضروری است که مشتری بالقوه را همراهی کرده تا نهایت به یک مشتری بالفعل تبدیل شود. فاصله بین آشنایی اولیه با محصول و خرید نهایی شاید در نظر تنها چند کلیک باشد اما همین فاصله، کوتاه نیست. شما به عنوان یک فروشنده فروشگاه آنلاین باید با بیان ویژگی ها و مزیت های محصولات این فاصله را برداشته و مشتری را به خرید نهایی ترغیب کنید.
برای رسیدن به این هدف باید شناخت درستی از ویژگیها و نیازهای مشتریان خود داشته باشید و با بینش کامل برای نوشتن توضیح محصول جذاب اقدام کنید. ارائه یک متن جذاب و ترغیب کننده و در عین حال مفید و آموزنده هرچند سخت اما شدنی است. من برای شما مواردی را عنوان می کنم تا با در نظر گرفتن آنها بتوانید این چالش را هم به خوبی پشت سر بگذارید.
◊ اغلب افرادی که به وبسایت شما سر می زنند برای یافتن پاسخ های خود به دنبال کلمات کلیدی محصول می گردند بنابراین باید بتوانید به گونه ای هنرمندانه این کلمات کلیدی را در اختیار کاربر قرار دهید.
◊ هر صاحب وبسایتی سبک خاص خودش را در تالیف و تولید محتوا دارد. گروهی از اینفوگرافی استفاده می کنند، گروهی با استفاده از جداول اطلاعات را سازماندهی کرده و گروهی نیز با bold کردن جملات و کلمات مهم به ارائه توضیحات می پردازند. این شمائید که در ابتدا باید سبک خودتان را مشخص کنید. البته یادآور می شوم که در انتخاب سبک و حتی لحن بیانتان دقت داشته باشید که هم با نوع کسب و کارتان هماهنگ باشد و هم بتوانید از طریق آن بیشترین درصد مخاطبان را داشته باشید. به خاطر داشته باشید که این انتخاب ها برای همیشه در ذهن مخاطب نقش می بندد و یادآور برند شما خواهد بود.
◊ یکی از مهمترین نکاتی که بایستی در نظر داشته باشید و به عقیده من حتی قبل از انتخاب سبک و استایل نوشتاری می تواند قرار گیرد؛ بحث شناخت مخاطبان و مشتریان بالقوه است. شما زمانیکه بتوانید آنان را به خوبی تجزیه و تحلیل کرده و در اصل نیازهای آنان را مشخص کنید، خواهید توانست با کلمات مناسب در مکان مناسب تمامی شک و تردیدهای آنان را برطرف کرده و با بهره گیری از اصول متقاعدسازی، آنان را به سمتی هدایت کنید که بپذیرند محصول شما برای آنها بهترین انتخاب است.
◊ توضیحات محصول شما باید کوتاه، ساده و البته صادقانه باشد تا بهترین تاثیر را داشته باشد. شاید محصول و یا محصولات شما خیلی تخصصی باشند و یا ویژگیهای تکنیکی پیچیده ای داشته باشند که متمایز کننده آنها از انواع مشابه باشد. برای اینکه بتوانید از این ویژگی ها به نفع خودتان استفاده کنید همیشه لازم نیست کلمات پیچیده و فنی را بکار ببرید. شما به عنوان یک مدیر وبسایت باید بدانید که از هر گروهی و با هر سطح سواد و معلومات و بینشی به سایت تان مراجعه می کنند و شما باید این توانمندی را در خود تقویت کنید که برای همه اقشار قابل فهم و درک باشید و بتوانید به همه سرویس دهی داشته باشید. بنابراین این نوع از اطلاعات را هم می توانید با یک طراحی خاص خلاصه نویسی و ساده کنید به گونه ای که برای همه قابل درک باشد و بدین صورت درصد میزان موفقیت تان را در فروش آنلاین بالا ببرید.
◊ متن توضیحات خود را از منظر نگارشی و حروفچینی چک کنید و در صورت نیاز ویرایش نمائید تا آنچه که کاربر مشاهده می کند بی عیب و نقص باشد.
◊ بهینه سازی محتوای تولید شده باعث افزایش رتبه سئو شما می گردد و به بهتر دیده شدنتان در گوگل کمک می کند.
◊ در طراحی صفحه محصول در نظر داشته باشید که بازدیدکنندگان ممکن است زمان زیادی نداشته باشند و خیلی گذرا نگاهی بیندازند؛ بنابراین این نکته را حتما به خاطر بسپارید و طراحی تان را به نحوی انجام دهید که مخاطب اصل مطلب را در همان نگاه اول متوجه شود. شما می توانید با یک تیترنویسی مناسب برای محصول، نظر او را جلب کرده سپس با بیان مزیت ها و رفع نیازهای مخاطب، همچنین ارائه ضمانت نامه محصول و کامنت های مشتریان دیگر، مخاطب را ترغیب به کلیک بر روی دکمه خرید کنید.
◊ استفاده مناسب و بجا از تصاویر نیز می تواند به شما در این امر کمک کند به شرطی که از تصاویر واقعی استفاده کنید نه تصاویر مشابه خارجی. چرا که در این صورت با دستان خود مهر بی اعتمادی را به برندتان خواهید زد و مخاطب در اعتماد کردن به شما دچار شک و تردید خواهد شد و بعید نیست که از خرید منصرف شود.
◊ اگر شما سالهاست که از طریق وبسایت مشغول به فعالیت هستید و محصولات و خدماتتان مشخص است و حالا قصد دارید یک محصول جدید را عرضه کنید پیشنهاد من این است که حداقل از دو ماه قبل از رونمایی، برنامه ریزی کنید و زمانبندی دقیق برای افتتاحیه، طول دوره تخفیف، کارت هدیه و هرآنچه را که برای این مورد خاص مدنظر دارید، داشته باشید و تمرکز اصلی را به سمت مخاطبتان سوق دهید تا بتوانید بهترین ارائه و بهترین نتیجه ممکن را به دست آورید. تا زمان رونمایی به طور برجسته تبلیغات مناسب را ارائه دهید اما اطلاعات کامل را به زمان رونمایی موکول کرده و برای آن برنامه ریزی کنید و آماده باشید. به تمامی شایعاتی که حول محصول جدیدتان می چرخد توجه داشته باشید اما پاسخ ندهید. توجه به شایعات حتی می تواند شما را در مراحل بعدی راهنمایی کرده و ایجاد ایده و انگیزه نماید.
با چنین برنامه ریزی، ضمن مشتاق کردن مشتریان خود به پیگیری محصول جدید احتمال فروش آن را نیز بیشتر خواهید کرد.
بیائید از همین امروز به فکر یک برنامه ریزی دقیق باشید.
انتهای مقاله/
چگونگی ارائه توضیح محصول و جذب مشتریان بالقوه
سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com
© همه حقوق این سایت برای آسان پن محفوظ است آسان پن