همه ما در روند کسب و کارمان اهدافی را معین کرده ایم که برای رسیدن به آن اهداف تلاش می کنیم. یکی از اهدافی که در تمامی بیزنس ها بین تمامی مدیران مشترک است تلاش برای افزایش تعداد مشتریان و در نتیجه افزایش فروش است. اما اینکه چطور می توانیم به این هدف مهم دسترسی یابیم متضمن دانشهای گوناگونی ست و تفاوت در میزان موفقیت کسب و کارها از همین جا نشأت می گیرد.
یکی از بی شمار مواردی که تاثیر قطعی بر روند جذب مشتری و در نتیجه فروش بیشتر دارد مسئله سئو و بهینه سازی آن است. اکثر مدیران درباره تکنیک های بهینه سازی سئو و بایدها و نبایدهای آن اطلاعات کافی ندارند و در صورتی که بدون داشتن آگاهی اقدام به انجام امور بگیرند نه تنها سودی عایدشان نخواهد شد بلکه شرکت را به شدت دچار آسیب می کنند.
قبل از اینکه درباره بایدها و نبایدهای سئو با شما گفتگو کنم، با چند جمله کوتاه مفهوم سئو را برایتان شرح می دهم.
آنچه که در اصطلاح به آن سئو گفته می شود مجموعه تکنیک هایی است که از آنها به منظور افزایش رتبه وبسایت در گوگل استفاده می شود که در علم کامپیوتر این افزایش رتبه، بهینه سازی خطاب می گردد. پس در نظر داشته باشید که سئو یک تکنیک خاص تنها نیست.
موتورهای جستجوگر گوگل هرساله تغییراتی را در الگوریتم خود ایجاد می کنند تا بهترین کیفیت را به مخاطب ارائه دهند؛ بنابراین صاحبان وبسایت ها نیز باید خود را به روز کرده و به دانش خود هر روز بیفزایند. اما نگران نشوید کافی است که نکات بهینه سازی سئو را یاد بگیرید و آنها را رعایت کنید تا بتوانید به خواسته خود که همانا حضور داشتن در صفحه نخست گوگل است، دست یابید.
در این مبحث شما را با یک سری از مهمترین بایدها و نبایدهای سئو آشنا می کنم. در اینجا بیشتر نبایدها را در نظر دارم چراکه اکثر ما از بایدها تا حدودی اطلاع داریم.
• طول دامین شما نباید از 12 کاراکتر کمتر و از 17 کاراکتر بیشتر باشد.
• مدت زمان اعتبار باقیمانده دامین شما نشان دهنده اهداف درازمدت تان است. بهترین گزینه برای اعتبار دامین بین 3 تا 5 سال است.
• تاریخ ثبت دامین نیز حائز اهمیت بوده و نشان از سابقه حضور شما دارد.
• عنوانی که برای صفحه انتخاب می کنید نباید از 10 کاراکتر کمتر و از 70 کاراکتر بیشتر باشد. دقت کنید که title تمام صفحات یکی نباشد.
• توضیحاتی که در زیر لینک شما در موتورهای جستجو دیده می شود که اصطلاحا به آنها ( Description ) می گوئیم نباید از 70 کاراکتر کمتر و از 160 کاراکتر بیشتر باشد.
• صفحه اصلی وبسایت تان تنها یک صفحه خوش آمد گویی بدون محتوا نباشد. ضمن اینکه در صفحات وبسایت سعی کنید از فریم های زیاد استفاده نکنید.
• محتواهایی که در وبسایت ارائه می دهید حداقل از 300 کلمه تشکیل شده باشد و حداکثر حجم صفحه نباید از 320 کیلوبایت بیشتر باشد.
• آنچه که به شدت به سایت شما لطمه می زند:
استفاده از کلمات زائد، استفاده از عباراتی نظیر « اینجا کلیک کنید» ، کلمات کلیدی نامربوط و فراوان، کپی کردن از مطالب و محتواهای دیگران، استفاده از عکسهای بی ربط با موضوع محتوا، تبلیغات زیاد در وبسایت، لینک های خروجی زیاد از حد، صفحات بدون تغییر در وبسایت به مدت طولانی، ثبت سایت در موتورهای جستجو به طور مکرر، فریب کاربران و موتورهای جستجو، استفاده از لینک های غیرمرتبط.
• در هیچ صفحه ای از وبسایت بیش از 200 لینک قرار ندهید. این کار به شدت رتبه شما را پایین می آورد؛ در حالیکه دارا بودن پروفایل توییتر و لینک به آن، به شما و سایت تان اعتبار می بخشد.
• دارا بودن APP موبایل و همچنین Robots یک امتیاز محسوب می شود.
• ذکر آدرس ایمیل و تلفن و کد آمارگیری گوگل در صفحه وبسایت نیز از جمله مواردی است که رتبه شما را افزایش می دهد.
• مورد دیگری که می توان به آن اشاره کرد: رها نکردن محتواهای تولید شده قبلی خودتان است.
شما برای تولید محتوا زمان و هزینه صرف کرده اید و اگر نخواهید ضرر کنید هراز چندگاهی باید مطالب خود را مرور کرده و اطلاعات ارائه شده آنرا به روز کنید و با یک ویرایش جدید به مخاطب عرضه نمائید. سعی کنید محتواهای تکراری ارائه ندهید. با علم روز پیش بروید و میزان تراکم کلمات کلیدی در هر پاراگراف را رعایت کنید. در نوشتن از فونت های متعدد با سایزهای مختلف به شدت پرهیز کرده (رعایت اصول تایپوگرافی) و از گرافیک زیاد از حد نیز در صفحه وبسایت تان دوری کنید.
• آخرین نکته ای را که به شما عزیزان خاطر نشان می کنم اینکه :
برای صفحات وبسایت تان یک نظم و ترتیب لحاظ کنید و هر کادری را در جای مناسب خودش قرار دهید.
انتهای مقاله/
بهینه سازی سئو با آگاهی از بایدها و نبایدهای آن
سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com
© همه حقوق این سایت برای آسان پن محفوظ است آسان پن