در مباحث قبل شما را با نحوه انتخاب عنوان و همچنین نوع نگارش پاراگراف اول آشنا کردم. در این مجال شما را با نوشتن سایر پاراگرف ها تا انتهای محتوا همراهی می کنم تا به کمک هم بتوانیم یک محتوای مفید را خلق کنیم. امیدوارم از این مباحث آموزشی بیشترین بهره را ببرید.
نوشتن مقاله برای وبسایت یا همان محتوا نویسی یکی از مهمترین تکنیک هایی است که هم در بهبود رتبه سئو سایت و هم در جذب مخاطب و اعتماد او به شما و سایت تان تاثیر گذار است. به همین دلیل تاکید زیادی بر نوع نگارش محتوا شده است.
برای نوشتن یک محتوای ناب و مفید بایستی 5 مرحله متوالی را چه به صورت ذهنی و چه روی کاغذ پیاده سازی کنید. این 5 مرحله شامل:
1- ایجاد طرحی کلی و جامع از آنچه که می خواهید در موردش محتوا تولید کنید.
2- در صورت داشتن تیترهای مختلف سرتیترهای هر قسمت را مشخص کنید.
3- پیش نویس اولیه محتوایتان را آماده کنید.
4- اصلاحات احتمالی پیش نویس و ویرایش آن را با دقت هرچه تمامتر انجام دهید.
5- محتوای تولید شده را از دید مخاطب بخوانید و بررسی کنید که آیا این مطلب می تواند با مخاطب ارتباط برقرار کند یا خیر و آیا نیازهای او را برآورده می کند؟
برای اینکه بتوانید این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارید و نتیجه کار یک مطلب آموزنده و مفید برای کاربر باشد به یک سری دقت عمل ها نیاز دارید که در ادامه با هم مرور می کنیم.
برای شما که به عنوان نویسنده وبسایت عمل می کنید، تولید محتوا محدود به یک بار نمی شود و شما دائما و روزانه بایستی مطالبی مفید و معتبر و قابل توجه بنویسید. بدین منظور نیاز دارید درباره موضوع های مورد نظر تحقیق و بررسی کنید و کلید واژه های اصلی را بیابید. مطلوب است هر مقاله ای که نوشته می شود بر یک کلمه کلیدی متمرکز باشد که در نتیجه کل محتوای تولید شده در قالب همان tag یا keyword خواهد بود.
استفاده از کلمه کلیدی در مقاله دارای یک سری قوانین است:
◊ بهترین مکانهای استفاده از کلمه کلیدی در پاراگراف های اول و آخر و عنوان مقاله است. در کل مطلب بایستی یک حالت استاندارد در میزان استفاده از کلمه کلیدی را در نظر بگیرید؛ چراکه استفاده بیش از حد نه تنها کیفیت مطلب شما را پایین می آورد بلکه گاهی از طرف گوگل سایت شما به دلیل هجو بی مورد جریمه خواهد شد.
◊ در تیترهای میانی هم می توانید از کلمه کلیدی استفاده کنید که معمولا نتیجه بخش است.
◊ در کنار کلمه کلیدی اصلی، می توانید از چندین کلمه کلیدی ثانویه نیز که به طور ضمنی به tag اصلی اشاره دارند استفاده کنید. اینگونه کلمات به مخاطب در درک کلی مطلب شما کمک خواهد کرد.
◊ به یاد داشته باشید هیچگاه برای لینک دهی به سایر قسمت ها از کلمه کلیدی اصلی استفاده نکنید. برای این منظور می توانید از کلمه کلیدی ثانویه بهره ببرید.
تا اینجا درباره موضوع مدنظر تحقیق کرده اید و کلمه کلیدی اصلی و تگ های ثانویه را نیز آماده کرده اید؛ حال با داشتن دانش استفاده از کلمات کلیدی می توانیم شروع به نوشتن مطلب خود کنیم.
برای نوشتن یک مطلب مفید و آموزنده برای مخاطب باید قوانین نگارش در وب را بدانید که به اختصار چند مورد از مهمترین آنها را بیان می کنم.
• شما باید بدانید مخاطبان شما چه گروه سنی، چه جنسیتی، دارای چه تحصیلاتی و... هستند. سلیقه ها و علاقه ها و نیازهای آنان را بشناسید تا بتوانید برای آنها و رفع نیاز آنها بنویسید.
• نوع نگارش شما باید قابل فهم باشد و به دانش و اطلاعات مخاطبان بیفزاید؛ در عین حالی که جملات باید ساده و کوتاه باشند. واژه های متداول بهترین نوع کلماتی هستند که می توانید در نگارش خود از آنها استفاده کنید.
• بسیار اتفاق می افتد موضوعی را انتخاب کرده اید و در حین تحقیقات اولیه متوجه می شوید که مطالب زیادی در مورد آن در وبسایت های مختلف نوشته شده است. نگران نباشید؛ هر موضوعی زوایای زیادی دارد که قابل بررسی و بحث است. یاد بگیرید به مسائل از زوایای مختلف نگاه کنید تا بتوانید جنبه های ناشناخته یا کمتر شناخته شده آنرا بیابید و از آن دریچه شروع به نوشتن کنید. اصولا مردم به مسائلی که روزانه مورد توجه قرار می گیرند بیشتر علاقه نشان می دهند. پس از این فرصت بهترین استفاده را ببرید.
• بهتر است در مطلبی که برای نشر در وبسایت تان آماده می کنید از حداقل 2 یا 3 تصویر نیز استفاده کنید. عکسها اگر به درستی انتخاب شده باشند ضمن کمک به مخاطب در درک مطلب، آن را از یکنواختی بیرون آورده و جذابیت بیشتری به محتوا داده و خواننده از خواندن آن خسته نخواهد شد.
تا جایی که امکان دارد از تصاویر واقعی استفاده کنید. به عنوان مثال اگر شما دارای یک فروشگاه مواد غذایی اینترنتی هستید بهتر است تصاویری از فروشگاه و محصولات خودتان در محتواهای تولید شده قرار دهید نه موارد مشابه خارجی آن. با بکار گیری این روش در جلب اعتماد کاربران گامی موثر برداشته اید.
• برای داشتن یک محتوای خوب همراه با نگارش مناسب، شما باید حداقل بین 600 تا 700 کاراکتر داشته باشید. مطالب خیلی کوتاه در صفحه جستجوی گوگل حرفی برای گفتن ندارند؛ ضمن اینکه هرچقدر مطلب شما فشرده تر باشد در انتقال پیام اصلی به مخاطب ناتوان تر خواهد بود. سعی کنید اشتباهات دستور زبان و خطاهای املایی نداشته باشید.
در نظر داشته باشید که به دست آوردن اعتبار چه در بین مخاطبان و چه در موتورهای جستجو نیاز به زمان و دقت شما دارد. هر آنچه که باعث امتیاز منفی برای شماست از جمله کپی برداری و یا لینک به صفحاتی که توسط گوگل جریمه شده اند و... باعث به تاخیر افتادن در رسیدن به اهدافتان می شود.
محتوایی برچسب معتبر بودن را به خود اختصاص می دهد که در آن تنها به یک موضوع پرداخته شده باشد که در اصطلاح به آن case stady گفته می شود.
حال با رعایت کردن تمام نکاتی که ارائه شد، لطفا کاغذ و قلم خود را بردارید و شروع به نوشتن یک مطلب جدید و خواندنی کنید تا با تمرین و ممارست یکی از کسانی باشید که بهترین قلمها را دارند.
انتهای مقاله/
نکاتی در مورد نحوه نگارش محتوا در وبسایت
سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com
© همه حقوق این سایت برای آسان پن محفوظ است آسان پن