صفحه فرود (Landing Page) چیست و چگونه کار می کند؟

What is the landing page and how does it work

آیا شما می دانید که صفحه فرود یا صفحه اصلی چیست و آیا آن را در وبسایت خود اجرا کرده اید؟ 
اگر اطلاعات تان در این مورد کم است یا هنوز آن را اجرا نکرده اید بیایید با هم بررسی کنیم که لندینگ پیچ چیست، چگونه کار می کند و گزینه های شما برای شروع کار با آن چه چیزهایی است؟ 



◊ صفحه اصلی (فرود) چیست؟

گاهی اوقات اصطلاح "صفحه فرود" برای صفحه مقصد به کار برده می شود؛ یعنی هر صفحه ای که بازدیدکنندگان وبسایت برای اولین بار در وبسایت شما با آن روبرو می شوند. در حقیقت، شما اگر از برنامه Google Analytics استفاده می کنید متوجه می شوید که ترافیک صفحه فرود طی یک گزارش در این نرم افزار بررسی می شود.    


همچنین صفحه فرود یک اصطلاح مهم و مفهومی برای بازاریابی ورودی و هدایت بازدیدکنندگان است. در اصل یک صفحه وب است که به طور عمدی ایجاد می شود تا به شما کمک کند که با ابزارهایی که در اختیار دارید، بازدیدکنندگان را به سمت وبسایت خود سوق دهید.

طبق بررسی های به عمل آمده، 67 درصد از شرکت ها به طور منظم چنین صفحاتی را در وبسایت خود پیاده سازی می کنند.  



◊ مقرون به صرفه بودن صفحات فرود برای تولید ترافیک

چه چیزی باعث می شود که صفحه های فرود ارزشمند باشند؟

هنگامی که شما یک آدرس ایمیل دارید، می توانید از طریق یک سری پیام های ایمیل به صورت دستی و یا از طریق گردش خودکار، روند گسترش رهبری و هدایت مخاطبان را آغاز کنید. در طول این مسیر، می توانید با هوشیاری در مورد نوع هدایتگری خود اطلاعات بیشتر و البته مفیدی به دست آورید؛ از جمله: در روند خرید، مشتری در کجای مسیر قرار دارد؟ آنچه که از جستجوی شما نصیب مخاطب می شود چیست؟ درباره شما، سازمان تان و راه حل هایی که ارائه می دهید چه می آموزد؟  


با دانستن اینگونه موارد شما می توانید نقش هدایتگر خود را با تفکری خلاق و با بیان نمونه هایی از حل مشکل، همچنین ارائه اطلاعات و آموزش در مورد رفع نیاز، به سمت و سویی روانه کنید که بیشتر و بیشتر در معرض دید مخاطبان قرار گیرید و باعث شوید که آنها وبسایت شما را دنبال کنند.

شما همچنین می توانید بازدیدکنندگان خود را از این طریق به بخش های خاص وبسایت خود و سایر پیشنهادات هدایت کنید.


پرورش و افزودن نرخ ترافیک وبسایت نقش مهمی در تبدیل مخاطب علاقمند و واجد شرایط به مشتری را دارد. بدون داشتن یک صفحه اصلی که بازدیدکننده ناشناس را به وبسایت و آدرس ایمیل شما متصل کند، هیچگاه فرصت مناسبی برای فهمیدن اینکه آیا ترافیک وبسایت تان مناسب با بیزنس شما هست یا خیر، وجود نخواهد داشت. 

web traffic

ترافیک مناسب ترافیکی است که:

• مخاطب به آنچه شما می گویید و پیشنهاد می دهید، علاقمند باشد.

• مخاطب تمایل داشته باشد وقت خود را در سایت و سازمان شما صرف کند.

• مخاطب را قانع می سازد که پیشنهادات جدید شما را دانلود کرده و بکار گیرد.

• همچنین باعث افزایش مشتریان و طرفداران شما می شود.


صفحات فرود هنگامی که شما در نظر دارید قبل از اینکه مخاطب با نماینده فروش صحبت کند، حداکثر سعی و تلاش خود را برای به دست آوردن توافق بازدیدکننده به کار گیرید، بسیار ارزشمند است.

در حقیقت، زمانیکه یک مشتری بالقوه وارد سازمان و وبسایت شما می شود، 70 درصد از روند تصمیم گیری خود را قبلا انجام داده است. نگاهی به مزایای صفحه فرود به شما نشان می دهد که چرا به ابزارهای آنلاین و مبتنی بر وب نیاز دارید که به عنوان یک پروکسی عمل کند؟ 



◊ عناصر یک صفحه فرود چیست و چگونه کار می کنند؟

تا اینجا متوجه شدیم که صفحه فرود یک ابزار قدرتمند برای تولید ترافیک است. حال به این نکته می پردازیم که چگونه کار می کند؟



شما نیاز به یک پیشنهاد دارید

ابتدا باید یک پیشنهاد داشته باشید. این پیشنهاد می تواند یک کتاب، چک لیست، مجموعه ای از اطلاعات مفید و مرتبط باشد که شامل لینک ها و دریافت ها است.

این پیشنهاد باید برای مشتری، ایده آل بوده و مورد توجه قرار گیرد، همچنین مربوط به مرحله چرخه خرید باشد. به طور کلی زمانی که چشم انداز در مراحل اولیه (مثلا آگاهی) باشد، پیشنهاد ارائه شده بایستی بیشتر آموزشی و مرتبط با تحقیقات در مورد گزینه های موجود باشد.  

در ادامه مسیر و قیف خرید (مثلا مرحله علاقه و تصمیم گیری)، پیشنهاد شما باید بیشتر بر معیارهای خرید و فرایند تصمیم گیری متمرکز باشد.
پس از آن، شما یک صفحه اصلی برای پیشنهاد ایجاد می کنید.



صفحه اصلی(فرود) شامل چندین عنصر است:

• صفحه به طور کامل بر روی پیشنهاد متمرکز شده است. حتی نوارهای هدایتگر وبسایت در این صفحه حذف می شود تا تمرکز مخاطب از پیشنهاد منحرف نشود.

• دارای یک عنوان و فضای قانع کننده در سایه توضیح جزئیات و مزایای پیشنهاد است که ارزش کافی را برای موافقت بازدیدکننده به انتخاب و تائید آن در برابر رد سایر پیشنهادهای شرکت ها، ایجاد می کند. 

• تصویری که نشان می دهد پیشنهاد ارائه شده به چه چیزی شبیه است. ( ایجاد تصویر بصری در مخاطب)

• دارا بودن یک فرم برای گرفتن حداقل آدرس ایمیل و اطلاعات مربوط به آن از جمله نام، نام شرکت، سوال های مربوط به کسب و کار و... .

• ابزاری برای ارائه پیشنهاد و همین طور صفحه تشکر از مخاطب که باید پیشنهاد خود را با صفحه «تشکر از شما» ارائه دهید.


در نظر داشته باشید که صفحه «تشکر از شما» برای تکمیل تجربه صفحه اصلی حیاتی است. این یک صفحه وب جداگانه است که پس از تکمیل فرم و کلیک بر روی دکمه دانلود ظاهر می شود. 

همچنین در چنین حالتی پیشنهاد ارائه شده، شما را امیدوار می کند که ترافیک سایر بخش های وبسایت تان نیز افزایش یابد.


یک نکته مهم دیگر که نباید آن را فراموش کنید؛ ارسال ایمیل های تشکر و همچنین دعوت نامه هایی برای اشتراک در وبلاگ یا دانلود آفرهای مرتبط دیگر، است. 


◊ پیام آنلاین تشکر از مخاطب

گاهی اوقات متوجه خواهید شد که پیام تشکر در صفحه اصلی ظاهر می شود. این اتفاق به چند دلیل ایده آل نیست:

• در این حالت به دست آوردن اندازه واقعی موفقیت صفحه فرودتان تقریبا غیرممکن است؛ چراکه هدف این است که به صفحه تشکر که قابل اندازه گیری در Google Analytics و سایر نرم افزارهای تجزیه و تحلیل بازاریابی است، بپردازید.

 • ترافیک شما به دلیل اینکه صفحه اصلی شامل هدایتگر وب نیست، کاهش یافته و از بین می رود.

• شما فرصتی برای پیشبرد رابطه با مخاطب خود از طریق ارائه مراحل بعدی نخواهید داشت.



◊ فراموش نکنید که صفحه فرود خود را ترویج کنید.

هنگامی که شما پیشنهاد و کلیه عناصر صفحه فرود را جمع آوری کرده اید و از طریق مراحل ایمیل به نگهداری و حفظ ترافیک وبسایت تان فکر کرده و سپس آنها را فعال می کنید، می توانید پیشنهادهای خود را نیز ارتقا دهید.

شما می توانید پیشنهاد خود را با ارائه دکمه های دعوت به عمل (CTA) و در پایان مقاله ها و ایمیل های خود، ترویج داده و گسترش دهید.

مقاله های وبسایت خود را بر اساس موضوعاتی که در پیشنهادهای خود ارائه می دهید، بنویسید و CTA های مناسب را ارائه دهید.

آفرهای خود را در شبکه های اجتماعی به طور منظم به اشتراک بگذارید و همکاران خود را ترغیب به اشتراک گذاری پیشنهادهای شما در گروه دوستانشان کنید و خود را با مشتریان احتمالی مطابقت دهید. مطمئن باشید اگر پیشنهاد شما قانع کننده باشد، منجر به رونق کسب و کارتان خواهد شد.



◊ راه حلی برای جایگزین صفحه فرود

ممکن است سیستم مدیریت محتوای وبسایت شما به راحتی اجازه ایجاد صفحات فرود که شامل فرمها و رهگیریها هستند، را ندهد. یک راه حل جایگزین، استفاده از "فرم سرچشمه پنجره" است.

فرم سرچشمه یک ابزار ساده و در عین حال موثر برای ایجاد ترافیک است؛ به خصوص وقتی که آن را با رفتار بازدیدکننده در صفحه ترکیب کنید؛ به عنوان مثال پس از اینکه بازدید کننده وقت خود را صرف بررسی آن کرد، ظاهر شود.

با استفاده از این ابزار شما می توانید یک تصویر از پیشنهاد و همچنین یک عنوان و فضای قانع کننده برای توضیح با ارزش بودن پیشنهادتان به بازدیدکننده ارائه دهید. هنگامی که بازدید کننده کلیک می کند، یک تا چهار فرم ظاهر می شود که در آنجا شما می توانید آدرس ایمیل و برخی اطلاعات اضافی دیگر را درخواست کنید.

پس از تکمیل فرم، بازدید کننده می تواند از طریق یک لینک که در صفحه پیام «تشکر از شما» قرار دارد به این پیشنهاد دسترسی پیدا کند.


با استفاده از این راه نمی توانید ایمیل پیگیری و یا با کمک فرم "تشکر" و ترغیب به مراحل بعدی از طریق وبسایت را سفارشی کنید؛ اما با این وجود یک راه حل انعطاف پذیر است.


با نگاهی به توضیحاتی که ارائه شد آیا بهتر نیست خود را برای ارائه یک صفحه فرود عالی آماده کنید؟ یا اینکه اگر قبلا از چنین صفحاتی استفاده کرده اید، مجدد آنها را بررسی کرده و در صورت نیاز به تغییرات یا به روزرسانی آن اقدام کنید؟

انتهای مقاله/

لندینگ پیج ( صفحه فرود) و چگونگی کارکرد آن



آخرین تاریخ به روزرسانی: 1397/4/5



سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com

درباره آسان پن