برای هر استارت آپ و کسب و کار آنلاین برخورداری از ترافیک بالای وبسایت جایگاه بسیار مهم و حیاتی دارد. به هر اندازه که شمار بازدیدکنندگان از وبسایت شما بیشتر باشد فرصت بهتری برای دیده شدن خواهید داشت و این به رشد شهرت شما کمک خواهد کرد. اگر در زمینه سئو و بهینه سازی موتورهای جستجو مطالعه کرده باشید به عوامل و فاکتورهایی که در روند کسب رنک پیج تاثیرگذارند واقف هستید. در کنار اینها مواردی هم هستند که نه تنها باعث افزایش رتبه وبسایت شما و افزایش نرخ ترافیک وبسایت نمی شوند؛ بلکه به شدت امتیازتان را پایین آورده و شما را در گروه کسانی قرار می دهد که از گوگل امتیاز منفی دریافت کرده اند.
با توجه به اینکه اکثر ما به دلیل میل نهفته خود برای پیشرفت همواره به دنبال دریافت اطلاعاتی راجع به افزایش و بهبود فروش خود هستیم و همیشه درپی یافتن پاسخ این سوال هستیم که: چه راهکاری را در پیش گیریم تا موفقیتمان را دوچندان کنیم؟، لازم دانستم شما را با مواردی بیشتر آشنا کنم که انجام آنها باعث می شود حائز نمره منفی شده و از رسیدن به اهداف تجاریتان باز بمانید.
◊ اولین موردی که با هم بررسی می کنیم، سایت اسپم است.
استفاده از روشها و تکنیک های نامناسب و نامتعارفی که بعضی از مدیران وبسایت ها برای گمراه کردن موتورهای جستجو و به دست آوردن جایگاه بهتر در نتایج آن و همچنین افزایش موقتی بهره وری سایت، بکار می گیرند؛ در اصطلاح Spamming خوانده شده و در صورت شناسایی توسط گوگل متخلف شناخته می شوند و سایت مزبور جریمه خواهد شد.
در نظر داشته باشید که چنین صفحات درگاهی نه تنها کارآمد نبوده بلکه اسپم کردن موتورهای جستجو به طور مداوم با چنین درگاه های بی ارزشی، هم به مخاطبان و هم به وبسایت ضربه خواهد زد. تنها در صورتی می توانید استفاده بهینه از صفحات درگاه داشته باشید که محتوایی با ارزش در آن قرار داده و بدینوسیله در بالا بردن دقت موتورهای جستجو و یافتن محتوای مربوطه توسط مخاطب، موثر باشید.
◊ دومین مورد، سایت های هک شده هستند که امتیاز منفی را با خود به همراه دارند.
هک شدن از جمله مشکلاتی است که تمامی وب مستران به نوعی با آن درگیر بوده و از آن هراس دارند. در اصل هکرها با نیت سوء و غیرقابل پیش بینی به سایت حمله کرده و نه تنها اطلاعات آن را کپی زده بلکه باعث از کار افتادن آن سایت نیز خواهند شد. در چنین حالتی گوگل نمره منفی بالایی برای وبسایت در نظر می گیرد.
محتوایی که در نتیجه امنیت پایین وبسایت و بدون اجازه وارد سایتی می شود، محتوای هک شده ای است که نتایج بی ارزش را به مخاطب انتقال خواهد داد و چه بسا سیستم کاربر را نیز آلوده کند. در چنین حالتی گوگل برای حفاظت از سایت ها و نتایجی که در اختیار کاربران قرار می دهد، صفحه های هک شده را از نتایج حذف می کند و پیام اخطار و نمره منفی را در مورد سایت متخلف لحاظ می کند.
◊ استفاده از کلیدواژه های بی ارتباط با محتوای اصلی یکی دیگر از مواردی است که کسب نمره منفی را برای سایت به ارمغان می آورد.
گاهی محتوانویسان برای جذب مخاطب بیشتر به استفاده از کلمات کلیدی می پردازند که هیچگونه ارتباطی با محتوایشان ندارد. اگر شما نیز چنین حرکتی را انجام می دهید بهتر است بدانید که الگوریتم های گوگل به نوعی ساختاربندی شده اند که ارتباط های بین مطلب و کلمه های کلیدی را به طور دقیق بررسی می کند و اگر شما از کلیدواژه هایی هرچند معتبر و پرطرفدار اما بی ارتباط با موضوع و مطلب خود استفاده کرده باشید به هیچ عنوان مورد پذیرش قرار نخواهد گرفت و نه تنها در ایندکس کردن صفحات وب شما مشکل ایجاد می شود بلکه نمره منفی نیز خواهید گرفت.
◊ یکی دیگر از مواردی که می تواند باعث کسب نمره منفی از گوگل شود، اسپم هایی است که توسط کاربران ایجاد می گردند.
در مورد سایت های اسپم توضیحاتی ارائه کردم اما گاهی اوقات این اسپم ها توسط کاربران به وجود می آیند. زمانی که شما به مخاطب و کاربر خود اجازه ایجاد یک پیج و یا قرار دادن یک محتوا را بدون هیچگونه نظارتی، می دهید؛ امکان ایجاد چنین مشکلاتی را فراهم کرده اید.
در این حالت گوگل تشخیص می دهد که این مورد از طرف کاربر ایجاد شده و مرحله اول اقدامی برعلیه سایت شما انجام نخواهد داد اما اگر تعداد این اسپم ها افزایش یابد و شما نیز در جهت رفع آنها اقدامی نکنید قطعا با شما برخورد خواهد شد. بنابراین در صورت به وجود آمدن چنین شرایطی هرچه سریعتر اقدام های لازم را مبذول فرمائید.
برای روشنتر شدن موضوع یکی از این نوع اسپم ها را معرفی می کنم:
کامنت ها؛ راه بسیار خوب و جالب توجه برای جذب مخاطب که متاسفانه اغلب توسط اسپم ها مورد هجوم قرار می گیرند.
◊ مورد بعدی که به آن اشاره می کنم محتوای تکراری و کم و بی ارزش است.
داستان محتوای تکراری، ایجاد و انتشار مطلبی است که عینا مشابه مطلب سایر سایت ها باشد و یا حتی دیگر صفحات وبسایت خودتان.
در چنین حالتی الگوریتم های گوگل اینگونه موارد را به راحتی تشخیص داده و ضمن حذف صفحه های تکراری، نمره منفی برای سایت لحاظ خواهد کرد.
◊ دامینهای پارک شده(park domain) اگرچه برای بالا بردن تعداد مخاطبان و راحت تر پیدا کردنتان در گوگل مفید است اما استفاده نابجا و نادرست از آن باعث کسب پون منفی خواهد شد.
استفاده از دامین های پارک شده بدین صورت است که شما با در اختیار داشتن یک فضای هاست چندین دامین را به آن فضا ارتباط دهید. در این صورت تمامی محتواهایی که در دامین اصلی قرار دارد به همان صورت در دیگر دامین ها نیز نمایش داده می شود. به عبارت دیگر مخاطب با ورود به هر کدام از دامین ها بازهم به پیج اول برخواهد گشت.
در چنین حالتی تنها یکی از دامین ها اصلی قلمداد شده و مابقی آنها به تشخیص گوگل، کپی درنظر گرفته شده و ضمن عدم کسب رتبه، نمره منفی نیز برای سایت منظور می گردد.
◊ لینک های غیرطبیعی و مخرب نیز وبسایت شما را درگیر گرفتن نمره منفی خواهد کرد.
هرگونه لینک که تنها هدفش بالاتر رفتن رتبه سایت و یا بهبود آن باشد، غیرطبیعی و مخرب شناخته شده و چون برخلاف اصول اساسی سئو و گوگل می باشد تاثیرهای منفی بر وبسایت خواهد داشت.
برای اینکه نرخ بازدید از وبسایت تان را افزایش دهید، کاربر را محور اصلی تولید محتوایتان قرار داده تا از طریق لینک های طبیعی و انتشار مطالب شما در شبکه های اجتماعی و دیگر سایت ها، به خواسته خود برسید.
آنچه که در بالا عنوان شد تنها تعداد محدودی از مواردی است که الگوریتم های گوگل نسبت به آنها حساس هستند و در رتبه بندی سایت ها قطعا مورد کنکاش قرا می دهند. بیائید در یک محیط سالم با همتایانتان رقابت کنید و با رعایت کردن اصول اساسی و صحیح برندتان را برای همیشه جاودانه نمائید.
انتهای مقاله/
راهکارهایی برای عدم دریافت امتیاز منفی از گوگل
سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com
© همه حقوق این سایت برای آسان پن محفوظ است آسان پن