چرا یک صفحه «تشکر از شما» برای وبسایت شرکت های آنلاین اهمیت دارد؟

Thank you page on the website

«پیام متشکرم» یک حرکت کوچک برای زمانی است که مشتری از وبسایت شما خرید می کند، یا در لیست ایمیل ثبت نام می کند و یا اقدام دیگری را انجام می دهد که باعث افزایش نرخ تبدیل وبسایت تان می شود.

این نوع جزئیات قطعا می تواند تجربه کاربر را در وبسایت شما افزایش دهد؛ اما برای صاحبان کسب و کارها، مزیت هایی حتی بیشتر از این دارد. در حقیقت، داشتن یک صفحه «تشکر از شما» برای به دست آوردن موفقیت در کسب و کارها بسیار مفید است.

در زیر برخی از دلایل ارزشمند بودن صفحات «با تشکر از شما» را ارائه می کنم.

1. ردیابی و تجزیه و تحلیل

هر زمان که صفحه «تشکر از شما» برای نمایش به یکی از مشتریان بارگیری شود و در معرض دید مخاطب قرار گیرد، بدین معناست که به شما اجازه داده می شود تا اطلاعات ارزشمندی را در مورد تبدیل و تکمیل اقدام های اولیه را به دست آورید. این اطلاعات برای اهداف تحلیلی بسیار کلیدی هستند و به شما اجازه می دهند تا هر اقدامی را که به این صفحه هدایت شده است را اندازه گیری و بررسی کنید. 


به عنوان مثال: تصور کنید که شما می خواهید بازده تلاش بازاریابی خود را در محصول جدید بررسی کنید. در برنامه Googel Analytics می توانید یک هدف پیگیری را تنظیم کنید که هر بار این «صفحه تشکر» بارگیری شد، به این معنی است که مشتری مراحل خرید آن محصول را به اتمام رسانده است. با این روش خیلی دقیق تر و بهتر می توانید بررسی های خود را انجام دهید.

Marketing analysis

در صورتی که دو محصول مشابه داشته باشید و هدف شما این باشد که کدامیک از این محصول ها باید برای ارائه در بازار هدف تان باقی بماند و کدامیک باید از لیست فروش حذف شود؛ می توانید اهداف چندگانه ایجاد کرده و آنها را با هم مقایسه کنید. این نوع مقایسه به شما در تصمیم گیری نهایی بسیار کمک خواهد کرد. 



2. افزایش مراجعه بعدی مشتری به وبسایت

از آنجا که احتمال فروش به یک مشتری جدید بین 5 تا 20 درصد است در حالی که احتمال فروش همان جنس به یک مشتری بازگشتی بین 60 تا 70 درصد است؛ قطعا شما هم می خواهید در کنار جذب مشتریان جدید، مشتریان ثابتی داشته باشید که چرخه فروش تان به طور مفید به حرکت خود ادامه دهد. 

یک صفحه «تشکر از شما» بیان خوبی برای انتخاب و خرید از وبسایت شما خواهد بود. در کنار این اتفاق خوب، شما مجالی پیدا خواهید کرد که درخواست های بیشتری را برای اقدام به عمل و یا پیشنهادهایی برای تبدیل خرید اخیر به یک فرصت تبدیل دوم، به مشتری خود ارائه دهید.

در اینجا شما را به چندین سوال که برای طراحی صفحه «تشکر از شما» باید در نظر بگیرید (صفحه ای که فرصت تبدیل دوم را فراهم می کند)؛ آشنا می کنم.

 • آیا می توانید یک محصول یا خدمات دیگر را توصیه کنید؟

• آیا زمان مناسب برای هدایت مشتریان به یک عضو تیم فروش و یا فردی که مشتری می تواند بلافاصله به آن دسترسی پیدا کند، وجود دارد؟

• اگر مشتریان عملیات X را تکمیل کنند، صفحه «تشکر از شما» منطقی ترین مرحله پس از آن است؟

• چگونه می توانید مشتریان خود را در مورد اقدامی که انجام داده اند، هیجان زده کنید؟ آیا یک نمایش ویدئویی یا محتوای دیگری در برنامه ریزی های شما وجود دارد که بتوانید با کمک آن مشتریان خود را هدایت کنید؟



3. ارائه توابع چندگانه 

صفحه «تشکر از شما» فوایدی بیش از یک تشکر معمول از مشتری برای خرید، تماس، ثبت نام و یا اشتراک در خبرنامه بیزنس شما دارد. در حقیقت با توجه به HubSpot، آناتومی یک صفحه تشکر خوب شامل چندین ویژگی است:

 • تشکر از مشتری و یادآوری ارزش عملی که انجام داده اند.

• ارائه مطالب (به ویژه اگر آنها برای وبینار یا لیست پستی ثبت نام کرده اند.)

• دارا بودن یک CTA ثانویه برای تشویق اقدامات بازگشتی. 

• وجود دکمه های رسانه های اجتماعی برای اینکه مشتری بتواند عمل خود را به اشتراک بگذارد.

• اطمینان از اینکه مشتریان فرصتی را برای ارتباط با شما در رسانه های اجتماعی فراهم می کنند.

• ارائه لینک های خود به سایر محتوای مربوطه رایگان (پست های وبلاگ، فیلم ها، وبینارها) در وبسایت. 

• ایجاد فرصت برای مخاطبان به منظور اشتراک در لیست ایمیل در صورتی که در این مرحله از فرایند نباشند.

رعایت موارد بالا به بهینه سازی صفحه «تشکر از شما» کمک می کند.



4. تایید موفقیت مشتری در پروسه کار انجام شده

صفحات «با تشکراز شما» تایید می کنند که فرم درخواست مشتری واقعا با موفقیت انجام شده است. پس از اینکه مشتری اقدامی را در وبسایت یا به ویژه خریدی را انجام می دهد، بارگزاری این صفحه تأکید می کند که عمل انجام شده در وبسایت، کاملا صحیح بوده است.

مطمئنا شما می توانید یک ایمیل برای تأیید خرید / اشتراک ارسال کنید؛ اما وجود صفحه تشکر، کمک می کند تا بلافاصله برای تایید اینکه همه چیز به همان صورتی که برنامه ریزی شده، انجام گرفته است را به مشتری اطلاع رسانی کنید.



5. ارائه هدیه همراه با بیان تشکر

می توانید صفحات «با تشکر از شما» را به عنوان یک فرصت برای بیان تشکر همراه با ارائه هدیه، در نظر بگیرید.

این فرصت می تواند به روش های مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال می توانید کدهای تخفیفی برای استفاده در بین تاریخ های خاصی ارائه دهید، یا اینکه یک نمونه یا هدیه رایگان ارسال کرده و یا مشتریان خود را برای اولین خرید خود با دادن هدیه و تخفیف های ویژه، همراهی کنید.


با ارائه یک هدیه کوچک، ضمن اینکه تلاش صادقانه ای برای تشکر از آنها می کنید؛ احتمال بازگشت و خرید دوباره آنها را افزایش می دهید.



6. بررسی و تحلیل انتقادها و پیشنهادها

پس از اینکه مشتری یک خرید یا اقدام را کامل کرد، اغلب زمان خوبی برای بررسی و جمع آوری بازخورد است. در حالی که بسیاری از کسب و کارها از این نوع نظرسنجی ها استفاده می کنند تا ببینند که چگونه برای مشتریان آنلاین در مورد تصمیم گیریهایشان می توانند تجربه خوبی فراهم کنند، این بررسی ها همچنین یک فرصت عالی برای خلاقیت و دریافت اطلاعات دیگر از جدیدترین مشتریان را به همراه دارد.

Review and analysis of criticisms and suggestions
به عنوان مثال

▪ چه چیزی هایی را باید در آینده نزدیک برای بازاریابی کسب و کارتان برنامه ریزی کنید؟

▪ مشتریان شما چه نوع محتوایی را در نظر می گیرند؟

▪ چه محصولی را دوست دارند پیشنهاد دهید؟

▪ آیا آنها از یک وبینار یا آموزش بر روی محصولی که خریداری کرده اند بهره مند خواهند شد؟


جمع آوری این نوع داده ها به عنوان یک راهکار کسب و کار، می تواند به شما در پیدا کردن آنچه که باید ارائه دهید و همچنین گام های بعدی در استراتژی بازاریابی، کمک کند.



شما باید صفحات «با تشکر از شما» را نه تنها به عنوان یک ضرورت، بلکه به عنوان تعامل با شخصی که زمان خود را صرف ماندن و استفاده از وبسایت تان کرده است، در نظر بگیرید. قطعا دوست ندارید که مشتریان تان یک ذهنیت "تنها برای یک بار" داشته باشند، شما می خواهید آنها را تشویق کنید تا نسبت به کسب وکار و برندتان وفادار مانده و برای خریدهای آتی نیز به محصول ها و خدماتتان مجددا رجوع کنند.

بنابراین صفحه «تشکر از شما» بایستی به طور واقعی و مخصوص به کسب و کارتان طراحی شده باشد تا بتوانید با استفاده از آن برای تبدیل های ثانوی و تبدیل مشتری به یک مشتری تکرارشونده، استفاده کنید.ضمن اینکه اهداف بازاریابی تان را در ذهن دارید سعی کنید که این صفحه را تقویت کرده و بر روی آن تمرکز بیشتری داشته باشید.

اگر هنوز هم مطمئن نیستنید که این صفحه چقدر برای شما می تواند کارایی داشته باشد، توصیه می کنم با استفاده از برنامه Google Analytics بررسی کنید و ببینید که ایجاد این صفحه چقدر اهمیت دارد و برای ایجاد یک هدف به چه اندازه می تواند مفید باشد. 

انتهای مقاله/

نقش صفحه «تشکر از شما» در وبسایت چیست؟



آخرین تاریخ به روزرسانی: 1397/4/11



سپاس از شما برای تایمی که به ما اختصاص دادید. در صورت تمایل می توانید در بخش نیاز به محتوا ثبت نام کرده و تولید محتوای وبسایت تان را به گروه تحریریه ما بسپارید.
آسان پن، مجری تولید محتوای حرفه ای _ www.asanpen.com

درباره آسان پن